א: 9:00-16:00, ב-ג: 8:00-18:00, ד-ה: 8:00-19:00, ו: 8:00-14:00, ש: סגור
תפריט
-
68 ₪ לק״ג
מוסר ים דג טורף הנפוץ במזרח התיכון. למוסר בשר לבן, עשיר בטעם במרקם בשרני, שומני ועסיסי. הדג בעל עצם אידרת מרכזית אחת שקל להסירה ולכן נחשב לנוח לאכילה ולכמעט נטול עצמות. מומלץ להכנה : בבישול,אפיה,דג נא.
בדג של 2 ק"ג יש כ- 7 סטייקים
-
79.9 ₪ לק״ג
בר ים דג עשיר בטעמים. בשרו מוצק, עסיסי ומתאים להגשה בטיגון בישול ואפיה
-
129.9 ₪ לק״ג
הלוקוס, שייך למשפחת דגים המוכרת בשם דקר. הלוקוס הלבן נחשב למלך הדגים ולאחד הדגים האיכותיים ביותר בים התיכון בזכות טעמו הנפלא והעשיר . מומלץ להכנה : בבישול ,אפיה וטיגון
בדג של 2 ק"ג יש כ- 7 סטייקים
-
84.9 ₪ לק״ג
דג הסלמון הוא הדג האהוב והנמכר ביותר בישראל הסלמון הינו פופולרי מאוד בשל טעמו המעודן ותכונותיו הבריאותיות – בעל תכולת שומן נמוכה, עשיר בחלבון ואומגה 3. מומלץ להכנה : בבישול,אפיה וטיגון.
בנתח יש כ- 10 מנות
-
95 ₪ לק״ג
נסיכת הנילוס הוא דג טורף החי במים מתוקים ונפוץ בעיקר באפריקה. פילה נסיכת הנילוס הוא דג עסיסי עדין ובשרני. נסיכת הנילוס טרי הוא נתח מובחר חדש מסוגו בארץ ומומלץ מאוד לנסות אותו. מומלץ להכנה : בישול,אפיה,קציצות.
-
94 ₪ לק״ג
דג הסלמון הוא הדג האהוב והנמכר ביותר בישראל הסלמון הינו פופולרי מאוד בשל טעמו המעודן ותכונותיו הבריאותיות – בעל תכולת שומן נמוכה, עשיר בחלבון ואומגה 3. מומלץ להכנה : בבישול,אפיה וטיגון
-
79 ₪ לק״ג
נסיכת הנילוס הוא דג טורף החי במים מתוקים ונפוץ בעיקר באפריקה. נסיכת הנילוס הוא דג עסיסי עדין ובשרני. נסיכת הנילוס טרי הוא נתח מובחר חדש מסוגו בארץ ומומלץ מאוד לנסות אותו. מומלץ להכנה : בישול,אפיה,קציצות
-
79 ₪ לק״ג
דג הסלמון הוא הדג האהוב והנמכר ביותר בישראל הסלמון הינו פופולרי מאוד בשל טעמו המעודן ותכונותיו הבריאותיות – בעל תכולת שומן נמוכה, עשיר בחלבון ואומגה 3. מומלץ להכנה : בבישול,אפיה וטיגון.
-
56 ₪ לק״ג
דניס נחשב לאחד מהדגים המובילים היום בענף הדגים, דג הדניס גדל בים בחוות גידול ייחודיות על מנת לתת לדג את הסביבה הטבעית שלה הוא רגיל. בשרו של הדניס לבן ועסיסי הדניס עשיר מאד באומגה 3 ובאומגה 6. מומלץ להכנה : בבישול,אפיה,טיגון ועל האש.
-
63 ₪ לק״ג
לברק נחשב לדג איכותי מאד הודות לבשרו הלבן , הרך , והעסיסי , עשיר מאוד באומגה 3 ובאומגה 6. דג הלברק מתאים לכל שיטות הבישול, הטיגון והצלייה.
-
58 ₪ לק״ג
דניס נחשב לאחד מהדגים המובילים היום בענף הדגים, דג הדניס גדל בים בחוות גידול ייחודיות על מנת לתת לדג את הסביבה הטבעית שלה הוא רגיל. בשרו של הדניס לבן ועסיסי הדניס עשיר מאד באומגה 3 ואומגה 6. מומלץ להכנה: בבישול,אפיה,טיגון ועל האש
-
65 ₪ לק״ג
לברק נחשב לדג איכותי מאד הודות לבשרו הלבן , הרך , והעסיסי , עשיר מאוד באומגה 3 ובאומגה 6. דג הלברק מתאים לכל שיטות הבישול, הטיגון והצלייה.
-
180 ₪ לק״ג PREMIUM
משפחת הטונות היא משפחה של דגי ים גדולי מימדים שבשרם נחשב לאיכותי במיוחד. עיקר דייג הטונה האדומה מתרכז באסיה. טונה נחשבת לדג עתיר באומגה 3 , ביחס לדגים אחרים. הטונה נהדרת למתכוני דג נא או צרובה במחבת
-
89 ₪ לק״ג
הפרידה הוא חבר במשפחת הדגים החשובה בים התיכון, שכוללת גם את דגי הדניס, הסרגוס, המרמיר ועוד. הוא חי בלהקות גדולות, צבעו אדמדם,ותוכלו לזהות אותו על פי מצחו הגבוה והלסת הבולטת שמאפיינים אותו. מומלץ להכנה : אפיה,טיגון, בישול, דג נא
-
135 ₪ לק״ג
מוסר ים דג טורף הנפוץ במזרח התיכון. למוסר בשר לבן, עשיר בטעם במרקם בשרני, שומני ועסיסי.
מומלץ להכנה : בבישול,אפיה,דג נא.
בנתח יש כ- 5 מנות
-
260 ₪ לק״ג
הלוקוס, שייך למשפחת דגים המוכרת בשם דקר. הלוקוס הלבן נחשב למלך הדגים ולאחד הדגים האיכותיים ביותר בים התיכון בזכות טעמו הנפלא והעשיר . מומלץ להכנה : בבישול ,אפיה וטיגון
בנתח יש כ- 5 מנות
-
85 ₪
דניס נחשב לאחד מהדגים המובילים היום בענף הדגים, דג הדניס גדל בים בחוות גידול ייחודיות על מנת לתת לדג את הסביבה הטבעית שלה הוא רגיל. בשרו של הדניס לבן ועסיסי דג הדניס עשיר מאד באומגה 3 ובאומגה 6. מומלץ להכנה : בבישול,אפיה,טיגון ועל האש.
-
98 ₪
דניס נחשב לאחד מהדגים המובילים היום בענף הדגים, דג הדניס גדל בים בחוות גידול ייחודיות על מנת לתת לדג את הסביבה הטבעית שלה הוא רגיל. בשרו של הדניס לבן ועסיסי דג הדניס עשיר מאד באומגה 3 ובאומגה 6. מומלץ להכנה : בבישול,אפיה,טיגון ועל האש.
-
58 ₪
דניס נחשב לאחד מהדגים המובילים היום בענף הדגים, דג הדניס גדל בים בחוות גידול ייחודיות על מנת לתת לדג את הסביבה הטבעית שלה הוא רגיל. בשרו של הדניס לבן ועסיסי דג הדניס עשיר מאד באומגה 3 ובאומגה 6. מומלץ להכנה : בבישול,אפיה,טיגון ועל האש.
-
67 ₪
דניס נחשב לאחד מהדגים המובילים היום בענף הדגים, דג הדניס גדל בים בחוות גידול ייחודיות על מנת לתת לדג את הסביבה הטבעית שלה הוא רגיל. בשרו של הדניס לבן ועסיסי דג הדניס עשיר מאד באומגה 3 ובאומגה 6. מומלץ להכנה : בבישול,אפיה,טיגון ועל האש.
-
90 ₪
לברק נחשב לדג איכותי מאד הודות לבשרו הלבן , הרך , והעסיסי , עשיר מאוד באומגה 3 ובאומגה 6. דג הלברק מתאים לכל שיטות הבישול, הטיגון והצלייה.
-
105 ₪
לברק נחשב לדג איכותי מאד הודות לבשרו הלבן , הרך , והעסיסי , עשיר מאוד באומגה 3 ובאומגה 6. דג הלברק מתאים לכל שיטות הבישול, הטיגון והצלייה.
-
60 ₪
לברק נחשב לדג איכותי מאד הודות לבשרו הלבן , הרך , והעסיסי , עשיר מאוד באומגה 3 ובאומגה 6. דג הלברק מתאים לכל שיטות הבישול, הטיגון והצלייה.
-
70 ₪
לברק נחשב לדג איכותי מאד הודות לבשרו הלבן , הרך , והעסיסי , עשיר מאוד באומגה 3 ובאומגה 6. דג הלברק מתאים לכל שיטות הבישול, הטיגון והצלייה.
-
55 ₪
דג מאכל פופולארי, בשרו עדין ועסיסי וטעמו עדין. אהובה במיוחד כמאכל מטוגן ובבישול קצר
מארז 500 גרם
-
35 ₪
דג הסרדין עשיר בחומרים מזינים: חלבונים, סידן,זרחן, ברזל, אשלגן, ויטמין B6 וניאצין. הדג מתאים במיוחד לטיגון.
מארז 500 גרם
-
18 ₪
משקל יחידה: 100 גרם
-
15 ₪
משקל יחידה: 100 גרם
-
20 ₪
משקל יחידה: 100 גרם
-
45 ₪
מארז 500 גרם
במארז יש כ- 12 קציצות
-
75 ₪
מארז 500 גרם
במארז יש כ- 12 קציצות
-
79.9 ₪
מארז 500 גרם
במארז יש כ- 12 קציצות
-
45 ₪
מארז 500 גרם
במארז יש כ- 12 קציצות
-
60 ₪
מארז 500 גרם
במארז יש כ- 12 קציצות
-
10.9 ₪
פרוסות דקיקות של שורש ג'ינג'ר צעיר שנכבשו בתערובת של חומץ, סוכר ומלח. ג'ינג'ר כבוש מוגש כחלק ממגש הסושי ותפקידו המסורתי הוא ניקוי החך בין סוגי הדגים השונים. לג'ינג'ר כבוש יש טעים אופייני של ג'ינג'ר טרי, אבל הכבישה מעדנת את חריפותו ומקנה לו טעם חמוץ-מתוק עדין. ניתן להוסיף אותו לסלטים או לאכול אותו לצד מנות יפניות שמוגשות על אורז.
-
14.9 ₪
לשומשום, צמח מאכל שבוית לפני אלפי שנים, מאות זנים ומינים שונים. לשומשום הבהיר המוכר לנו יש גם גרסה שחורה שנפוצה מאוד במזרח אסיה. גרגרי השומשום השחור שווים בגודלם לגרגרי השומשום הבהיר, אולם טעמם שונה ומורכב: שומשום שחור מתאפיין במרירות קלה ובטעמים עמוקים שמזכירים שוקולד או קפה. השומשום השחור משמש ביפן כקישוט לרולים של סושי ולסלטים וכחלק מתערובות תבלינים יבשות שזורים על אורז מבושל (פוריקאקה). כשטוחנים שומשום שחור טחינה גסה מתקבלת תערובת גרגרית בעלת טעם אגוזי עשיר. כשמוסיפים לה סוכר היא משמשת כמלית למאפים מתוקים וכחלק מקינוחים שונים – בדומה לאופן בו משתמשים בפרג למילוי אוזני המן.
-
12 ₪
קנפיו היא סוג של דלעת שהשימוש בה נפוץ במטבח היפני. הדלעת מקולפת ונחתכת לסרטים דקים שעוברים תהליכי יבוש או כבישה. קנפיו נכבשת לרוב בתערובת מירין, מלח ורוטב סויה. לקנפיו צבע חום, מרקם בשרה רך ומעט סיבי וטעמה חמצמץ. קנפיו כבושה נארזת באריזות ואקום, בתוספת מעט מנוזלי הכבישה, והיא מרכיב בהכנת רולים מסוימים של סושי.
-
6.9 ₪
-
7.9 ₪
המחצלת מאפשרת לגלגל סושי בנוחות ולהדק את הרולים בכדי שכל המרכיבים יוצמדו זה לזה וצורתו של הסושי תישמר מוקפדת גם לאחר החיתוך.
-
14.9 ₪
רוטב סמיך שמורכב מפתיתי צ'ילי אדום, שום, סוכר וחומץ. למרות שהוא מכיל צ'ילי, הרוטב בעל חריפות מתונה מאוד וטעמו העיקרי הוא מתיקות עזה. מקורו של הרוטב במטבח התאילנדי שם משמש כרוטב טבילה למנות בטיגון עמוק (כמו אגרול או פירות ים מטוגנים בבלילה) בדומה לאופן בו קטשופ משמש במערב. ניתן להשתמש ברוטב גם כמרכיב במרינדות וברטבים שמצריכים מתיקות.
-
12.9 ₪
500 מ"ל
תערובת קמחים שמיועדת להכנת טמפורה – טיגון ירקות, פירות ים ובשר כשהם עטופים בבלילה – בנוסח המטבח היפני. תערובת הקמחים משווקת בגירסה רגילה ובגירסאות מתובלות בפלפל ובשום או בתיבול פיקנטי וחריף. טמפורה טובה אמורה להיות פריכה ולא שמנונית, ולכן יש חשיבות רבה לשימוש בתערובת קמחים מתאימה. בלילת טמפורה אינה מכילה ביצה והיא מבוססת על תערובת קמחים ועל מים קרים מאוד.
-
21.9 ₪
דפים דקיקים שנוצרים על ידי קיפוי הקרום הנוצר על פני חלב סויה בשעת חימומו. הדפים נאספים, נתלים לייבוש ומשווקים כשהם טריים או מיובשים. דפי סויה עשירים מאוד בחלבון ומהווים חומר גלם רבגוני. כדי להשתמש בדפי סויה מיובשים יש להשרות אותם תחילה במים חמימים כדי להחזיר להם את הלחות. לאחר מכן ניתן לאכול אותם כמו שהם או לבשלם במגוון דרכים. ניתן לפרוס אותם לרצועות דקיקות ולהוסיף למנות מוקפצות; אפשר להשתמש בהם בהכנת סושי באותו אופן שבו משתמשים בדפי אצות; ונהוג להכין איתם ספרינגרול ולטגן אותם בטיגון עמוק. דפי סויה מגיעים בצבעים שונים שמתקבלים כתוצאה מהוספה של אבקות ירקות.
-
16.9 ₪
פלפלי צ'ילי הובאו לעולם הישן לאחר גילוי אמריקה והפכו לאחד המרכיבים החשובים ביותר במטבחים של תרבויות ועמים רבים. היום קשה לדמיין את המטבחים של הודו, תאילנד וסין ללא צ'ילי. פלפלי צ'ילי נוהגים לאכול טריים וגם לשמר בצורות רבות: ייבוש פלפלים שלמים, גרוסים או טחונים לאבקה; כבישה; עישון; המלחה; או שימור בנוזל.
רטבי צ'ילי חריפים משמשים בבישול מנות או כתבלין שמוגש לשולחן הארוחה לצד מנות מוכנות.
-
19.9 ₪
רוטב סויה – אחד מחומרי הגלם המזוהים ביותר עם מטבחי מזרח אסיה. רוטב סויה מיוצר ממחית של פולי סויה שהותססו בתוספת דגנים נוספים. בתום תהליך התסיסה מניחים את המחית במכבש,
הנוזל שמופרש הוא רוטב הסויה. לעיתים מוסיפים לפולי הסויה מרכיבים נוספים – כמו מולסה, פטריות, סוכר ותבלינים שונים – כדי לקבל טעם, מרקם וריח ייחודיים.
רוטב סויה משמש כרוטב התיבול המרכזי במטבח הסיני, היפני והקוריאני, וממלא תפקיד חשוב גם במטבחים של צפון-מזרח אסיה (תאילנד, ויאטנם, אינדונזיה, הפיליפינים ועוד). -
27 ₪
-
27 ₪
-
14.9 ₪
חומץ אורז הוא החומץ הנפוץ ביותר במטבחי מזרח אסיה (יפן, סין, ויאטנם וקוריאה). חומץ אורז מיוצר מאורז מותסס או מהמשקעים הנותרים לאחר התססת אורז בתהליך ייצור סאקה. חומץ אורז מתאפיין בצבע בהיר, בחמיצות עדינה ובניחוח מעט מתקתק, והוא מרכיב הכרחי בהכנת אורז לסושי, במרינדות ובמטבלים נפוצים במטבח היפני. לא ניתן להחליף חומץ אורז בחומץ מערבי, שכן פרופיל הטעמים שלו ייחודי.
-
8 ₪ 2 יח' 12 ₪
300 גרם
2 יח' ב- 12 ש"ח
-
8 ₪ 2 יח' 12 ₪
2 יח ב- 12 ש״ח
-
5.9 ₪
-
10 ₪ 2 יח' 16 ₪
4 יח׳ במארז
2 יח׳ ב- 16 ש״ח
-
4 ₪
-
4 ₪
-
4 ₪
-
5.9 ₪
-
5.9 ₪
-
5.9 ₪
-
12 ₪
-
42 ₪
-
22.9 ₪
-
23.9 ₪
-
23.9 ₪
-
23.9 ₪
-
19.9 ₪
-
17.9 ₪
-
14.9 ₪
-
19.9 ₪
-
20.9 ₪
-
19.9 ₪
-
19.9 ₪
-
18 ₪ 2 יח׳ 32 ₪
מוצר המשלב עגבניות מרוסקות עם מיץ עגבניות. מתאים לשימוש כבסיס לרטבי פסטה, רטבי פיצה ועוד.
מידע נוסף: פתיחה מהירה. ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל
משקל: 3*400 גר’
הוראות שימוש: יש להוסיף 20% מים.
ארץ יצור: איטליה
2 מארזים ב- 32 ש״ח
-
14.9 ₪
פסטה ארוכה (מגולגלת).
במקור מאיזור לאציו – מחוז בעל גאווה קולינרית מיוחדת.
מן הצורות הפופולאריות ביותר.מתאימה מאוד לרטבי עגבניות שונים ולרטבים על בסיס בשר.
משקל: 500
ארץ יצור: איטליה
-
8.9 ₪
הצורה המפורסמת ביותר בעולם.
בעלת צורה עגולה (לא חלולה).
מצויינת להגשה עם רטבי עגבניות טריות או משומרות, רטבים חמים וקרים, שמן זית כתית טהור עם שום, פלפלים ואנשובי ורטבים לבנים מסוגים שונים. .משקל: 500 גרם
ארץ יצור: איטליה
-
8.9 ₪
פסטה חלולה (כמו ספגטי) ומזכירה בצורתה קפיץ המגולגל על מקל. בניגוד לפוזילי הרגיל שמרכזו נגיס, הפוזילי המסולסל חלול במרכזו, עובדה המסייעת לרוטב לעטוף את הפסטה מכל הכיוונים. מצויין עם רטבים חלקים מבוססי עגבניות. צורה אהובה במיוחד על ילדים.
משקל: 500
ארץ יצור: איטליה
-
8.9 ₪
מקורה של הפסטה באיזור קמפניה – דרום איטליה
טעימה מאוד בליווי רטבי עגבניות וירקות שונים, אך במיטבה כשהיא מלווה ברוטב בשרי עשיר. במקרה כזה יש לדאוג כי הרוטב אינו סמיך מידי וכי הוא נצמד היטב לחריצים של הפסטה ועובר הצינור החלול.משקל: 500
ארץ יצור: איטליה
-
10.9 ₪
הפסטה המתקבלת לאחר בישול הינה בטעם וניחוח מתקתק ונעים, וללא טעמי הלוואי המאפיינים לעתים פסטה מחיטה מלאה.
-
משקל:500 גרם
-
ארץ יצור:איטליה
-
-
33 ₪
גבינה מסורתית העוברת כבישה והשרייה במים מלח, בעלת טעם מלוח מתאימה להתחה ולאכילה עם מלון ואבטיח, וכמובן אחת המנות הטעימות ביותר עג'ה בג'יבן– חביתה עם גבינה עיראקית
משקל ממוצע ליחידה: 0.55 ק״ג
-
28 ₪
גבינת כבשים,במקור הינה מספרד,בעלת טעם דומיננטי
מחיר 14 ש"ח ל- 100 גרם
משקל ממוצע ליחידה: 0.20 ק״ג
-
32 ₪
גבינת מוצרלה בסגנון גרוזיני
משקל יחידה: 0.30 ק״ג
-
19 ₪
גבינה קשה עם אחוזי מים נמוכים ואחוזים
גבוהים של מוצקי החלב,גם אחוזי השומן גבוהים במקור
הגבינה הבולגרית מאופיינת במליחות גבוהה .וטעם אישי קל לזיהוי.
מחיר 5.80 ש"ח ל- 100 גרם
משקל ממוצע ליחידה: 0.33 ק״ג
-
28 ₪
זמן ההתיישנות אורך בין ארבעה לשמונה עשרה חודשיים , הגבינה מכילה 28% שומן לפחות.
מחיר 14 ש"ח ל- 100 גרם
משקל ממוצע ליחידה: 0.20 ק״ג
-
28 ₪
גבינת כבשים קשה מחלב כבשים מלא
המיושנת כ- 8 חודשים בעלת טעם
ומרקם אופיינים.
מחיר 14 ש"ח ל- 100 גרם
משקל ממוצע ליחידה: 0.20 ק״ג
-
28 ₪
גבינה מחלב כבשים מיושנת ובעלת טעם עמוק
מחיר 14 ש"ח ל- 100 גרם
משקל ממוצע ליחידה: 0.20 ק״ג
-
55 ₪ 2 יח' 100 ₪
על היין: יין מבעבע חצי יבש חגיגי ומהנה. בעל גוון ורוד סמוק יפיפה ואופי מרענן נהדר. מעולה כאפרטיף, לארוחות קלות או לקבלות פנים
2 יח' ב- 100 ש"ח
-
49 ₪ 2 יח' 90 ₪
על היין: הלהיט של בלו נאן. יין ארומאטי ומהנה ביותר, בעל מתיקות נעימה המשתלבת עם חמיצות עדינה מאזנת. ליין ניחוחות אקזוטיים של ליצ'י ופסיפלורה בשילוב עם נגיעות של הדרים.
2 יח' ב- 90 ש"ח
-
55 ₪ 2 יח' 100 ₪
על היין: המבעבע הייחודי של בלו נאן במהדורה חגיגית מיוחדת המכילה שבבי זהב אמיתי 24 קראט. ארומאטי, איכותי ומאוד מרענן. מופק מענבי טרביאנו ושרדונה מאזור הריין בגרמניה.
2 יח' ב- 100 ש"ח
-
55 ₪ 2 יח׳ 100 ₪
על היין: יין מבעבע חצי יבש חגיגי בעל מאפיינים ארומאטיים טרופיים מהנים ומתיקות עדינה ומאוזנת.
2 יח' ב- 100 ש"ח
-
55 ₪ 2 יח' 100 ₪
2 יח' ב- 100 ש"ח
-
40 ₪ 3 יח' 100 ₪
3 יח' ב- 100 ש"ח
-
60 ₪ 2 יח' 110 ₪
2 יח' ב- 110 ש"ח
-
55 ₪ 2 יח' 100 ₪
2 יח' ב- 100 ש"ח
-
55 ₪ 2 יח' 100 ₪
וילה ג'ובאני (Villa Giovanni Chianti) הוא קיאנטי שמגיע מאזור טוסקנה באיטליה, עשוי מענבי סנג'ובזה. עטיפת חלקו התחתון של הבקבוק בקש שימשה בעבר לייצוב הבקבוק בעל התחתית הכדורית ולהגנה עליו בזמן ההובלה. היום זו מסורת שנשמרה לחלק מיינות קיאנטי. יין מהנה ומאוזן, בעל גוף בינוני ועידון לצד פירותיות.
2 יח" ב- 100 ש"ח
-
20 ₪
-
13.9 ₪
-
12.9 ₪
-
21.9 ₪
-
14.9 ₪
-
14.9 ₪
-
16 ₪
-
10.9 ₪
-
10.9 ₪
-
10.9 ₪
-
19.9 ₪
-
14.9 ₪
-
15 ₪
400 גרם (ארוז)
-
15 ₪
400 גרם (ארוז)
-
13 ₪
150 גרם (ארוז)
-
13 ₪
150 גרם (ארוז)
-
12.9 ₪
האורז המתאים להכנת סושי הוא אורז בעל גרגרים קצרים שעובר בישול; מעורבב עם חומץ, מלח וסוכר בעודו חם; ועובר מיד קירור. התוצאה היא אורז בעל טעם מאוזן שגרגריו הדביקים נצמדים אחד לשני.
-
98 ₪ לק״ג
דג הסלמון הוא הדג האהוב והנמכר ביותר בישראל הסלמון הינו פופולרי מאוד בשל טעמו המעודן ותכונותיו הבריאותיות – בעל תכולת שומן נמוכה, עשיר בחלבון ואומגה 3. מומלץ להכנה : בבישול,אפיה וטיגון.
-
105 ₪ לק״ג
(בחירת כמות שיפודים)
-
60 ₪
מארז 500 גרם
במארז יש כ- 12 קציצות
-
59.9 ₪
מארז 4 יח' המבורגר סלמון
-
54 ₪ לק״ג 2 ק"ג 100 ש"ח
דניס נחשב לאחד מהדגים המובילים היום בענף הדגים, דג הדניס גדל בים בחוות גידול ייחודיות על מנת לתת לדג את הסביבה הטבעית שלה הוא רגיל. בשרו של הדניס לבן ועסיסי דג הדניס עשיר מאד באומגה 3 ובאומגה 6. מומלץ להכנה : בבישול,אפיה,טיגון ועל האש.
2 ק"ג ב- 100 ש"ח
-
68 ₪ לק״ג
לברק נחשב לדג איכותי מאד הודות לבשרו הלבן , הרך , והעסיסי , עשיר מאוד באומגה 3 ובאומגה 6. דג הלברק מתאים לכל שיטות הבישול, הטיגון והצלייה.
-
48 ₪ לק״ג
בורי נחשב לאחד הדגים המוכרים ביותר בקרב הצרכן הישראלי דג הבורי גדל בבריכות מים מתוקים , טעמו של הבורי עדין ונייטרלי והוא מתאים למגוון אופני הכנה. מומלץ בעיקר להכנה : כחריימה או כקציצות.
-
9.9 ₪
זן של אצות ים שהפך מרכיב חשוב במטבח היפני. אצות הנורי נקצצות ומיובשות לדפים דקים שמשמשים להכנת סושי וכתוספת למרקים (כמו ראמן) ולתבשילי אטריות. דפי נורי הם בעלי צבע ירוק כהה מאוד וטעם ימי בולט. דפי הנורי נוטים לספוח לחות בקלות ולכן יש לקלות ולייבש אותם לפני האכילה על ידי העברה מהירה שלהם מעל להבה. השימוש הנפוץ ביותר בעולם לדפי נורי הוא כמעטפת לגלילי סושי, אולם ניתן גם להשתמש בהם בדרכים נוספות – לחתוך אותם לרצועות ולפזר על אורז, להוסיף למרקים מהמטבח היפני ועוד.
-
16.9 ₪
מירין 500 מ"ל
מירין, יחד עם רוטב סויה וסאקה, הוא אחד מאבני היסוד של המטבח היפני. המירין הוא סוג של יין אורז שאליו מוסיפים סוכר. צבעו של המירין ענברי והוא בעל מרקם סירופי סמיך מעט. מירין משמש לצורך הוספת מתיקות עדינה וארומה מעט אלכוהולית. במטבח היפני משמש המירין כחלק ממאכלים מבושלים ברוטב וכתוספת הכרחית למרינדות למזון המיועד לצלייה. כשמשתמשים במירין במרינדות המיועדות לזיגוג מנות צלויות של בשר או דגים הוא מעניק להן ברק נאה וציפוי מעורר תיאבון. במטבח היפני לא משתמשים במירין רק כממתיק, אלא יותר כמרכיב המעניק ברק. חשוב לא להשתמש בכמות גדולה ממנו שכן טעמו יכול להיות דומיננטי יתר על המידה.
-
13 ₪
ארוז 80 גרם
-
13 ₪
ארוז 80 גרם
-
15 ₪
ארוז 70 גרם
-
11.9 ₪
ארוז 120 גרם
-
14.9 ₪
פאד תאי, אטריות אורז מוקפצות ברוטב מתקתק-מלוח, היא אחת ממנות האטריות המוכרות והאהובות ביותר בעולם ומקורה במטבח התאילנדי. האטריות מוקפצות עם נבטים, קוביות טופו וביצה יחד עם רוטב שמורכב ממחית תמרהינדי, סוכר, רוטב דגים ותבלינים נוספים. האטריות מוגשות עם בוטנים גרוסים, גבעולי בצל ירוק ופלחי ליים. הרוטב שבבסיס המנה הוא אחד המרכיבים החשובים בהכנתה, אולם למרות שלכאורה מדובר ברוטב פשוט להכנה, לא תמיד קל לשחזר אותו בבית. רוטב פאד תאי מוכן מאפשר להכין מנת פאד תאי ביתית בקלות רבה. כל מה שנדרש הן אטריות אורז מתאימות, נבטים, בוטנים גרוסים ובצל ירוק.
-
14.9 ₪
קארי הוא הוא השם שנתנו בני המערב לתערובות תיבול שמקורן בתת היבשת ההודית. את מקור השם מייחסים, על פי אחת הגרסאות, לעלי צמח הקארי; על פי גרסה אחרת מדובר ב"תבשיל חם" בלשון אחד הניבים המקומיים; וכך או כך – בתרבות הבישול ההודית לא קיימות תערובות מוכנות שנקראות בשם קארי. האנגלים ששלטו בהודו כינו כך תערובות תיבול מקומיות ובהשאלה את התבשילים שמבוססים עליהן. קארי, כתערובת תיבול, עבר למדינות נוספות במזרח אסיה, ביניהן סין, יפן ועוד. קארי תאילנדי מכונה כך על ידי מערביים, ולא על ידי תאילנדים, ולמרות השם הזהה מדובר בדבר שונה לחלוטין. בהכללה גסה ניתן לומר שקארי הודי מבוסס על תבלינים יבשים וקארי תאילנדי מבוסס על מחית של תבלינים "רטובים" (קליפות פרי, עלים, שורשים וכו'). באופן מסורתי מבוסס קארי תאילנדי על משחות קארי שאותן יש לטגן לפני הוספת נוזלים ובישול. כיום ניתן למצוא רטבי קארי תאילנדי שמקצרים את זמן ההכנה ואינם דורשים בישול, אלא הוספה למרכיבים המתבשלים יחד עם חלב קוקוס.
-
16.9 ₪
קארי הוא הוא השם שנתנו בני המערב לתערובות תיבול שמקורן בתת היבשת ההודית. את מקור השם מייחסים, על פי אחת הגרסאות, לעלי צמח הקארי; על פי גרסה אחרת מדובר ב"תבשיל חם" בלשון אחד הניבים המקומיים; וכך או כך – בתרבות הבישול ההודית לא קיימות תערובות מוכנות שנקראות בשם קארי. האנגלים ששלטו בהודו כינו כך תערובות תיבול מקומיות ובהשאלה את התבשילים שמבוססים עליהן. קארי, כתערובת תיבול, עבר למדינות נוספות במזרח אסיה, ביניהן סין, יפן ועוד. קארי תאילנדי מכונה כך על ידי מערביים, ולא על ידי תאילנדים, ולמרות השם הזהה מדובר בדבר שונה לחלוטין. בהכללה גסה ניתן לומר שקארי הודי מבוסס על תבלינים יבשים וקארי תאילנדי מבוסס על מחית של תבלינים "רטובים" (קליפות פרי, עלים, שורשים וכו'). באופן מסורתי מבוסס קארי תאילנדי על משחות קארי שאותן יש לטגן לפני הוספת נוזלים ובישול. כיום ניתן למצוא רטבי קארי תאילנדי שמקצרים את זמן ההכנה ואינם דורשים בישול, אלא הוספה למרכיבים המתבשלים יחד עם חלב קוקוס.
-
15.9 ₪
רוטב דליל בצבע ענברי עם ניחוח "דגי" עז וטעמי מלוח ואומאמי חזקים. רוטב דגים נקרא בתאילנדית: Nam Pla ובווייטנאמית: nuoc mam – ובתרגום חופשי: "מי דגים". רוטב דגים הוא רוטב הבישול והתיבול הבסיסי של מספר מטבחים בדרום מזרח אסיה (בעיקר: תאילנד, וייטנאם, לאוס וקמבודיה). רוטב דגים משמש בדרום מזרח אסיה באופן דומה לאופן בו משמש רוטב סויה עבור הסינים, היפנים והקוריאנים, כלומר – גם כמרכיב חשוב בבישול וגם כרוטב לתיבול מזון מוכן.
-
9 ₪
תיאור המוצר
מלח טבעי, שמקורו מהים האדום- ים סוף, מיובש בבריכות שמש בייבוש טבעי, עשיר במיוחד ביוד ובמינראלים המצויים בים סוף.
*כמות גלוטן פחות מ-20 PPMמלח ים משובח המיובש בשמש בייבוש טבעי ללא הוספת כימיקלים. המלח של פרג מחדד ומבליט את הטעם והייחוד של כל מנה.
-
7 ₪
תיאור המוצר
מלח טבעי, שמקורו מהים האדום- ים סוף, מיובש בבריכות שמש בייבוש טבעי, עשיר במיוחד ביוד ובמינראלים המצויים בים סוף.
*כמות גלוטן פחות מ-20 PPMמלח טבעי, שמקורו מהים האדום- ים סוף, מיובש בבריכות שמש בייבוש טבעי, עשיר במיוחד ביוד ובמינראלים המצויים בים סוף.
-
12 ₪
מקורו של רוטב הטריאקי במטבח היפני והוא משמש כמרינדה לדגים ולבשר לפני צלייה. המונח טריאקי מתייחס במקור לטכניקת בישול שבה בשר, עופות או דגים ופירות ים נצלים כשהם משוחים ברוטב שיוצר זיגוג (המילה מתחלקת לשתי מילים: טרי – מבריק, יאקי – גריל). הזיגוג נקרא בהשאלה – רוטב טריאקי. הרוטב מורכב מתערובת של סויה, מירין, סאקה ולעיתים גם מרכיבים נוספים כמו ג'ינג'ר או תבלינים. תכולת הסוכר ברוטב, שמקורה במירין, מייצרת זיגוג נאה למרכיבים במהלך הצלייה. ניתן גם להשתמש בו כמרכיב לתיבול במרינדות, ברטבים ובזיגוגים.
-
159 ₪
יוזו הוא פרי הדר ייחודי שגדל ביפן למעלה מאלף שנה. היוזו, שנוצר מהכלאה בין מנדרינה חמוצה ואתרוג סיני, הפך לאחד מחומרי הגלם המזוהים ביותר עם המטבח היפני. טעמו של היוזו מורכב והוא ארומטי בהרבה מזה של לימון רגיל או של ליים. קשה לגדל יוזו ולכן קיימת בעיה להשיג אותו בצורתו הטרייה. מיץ יוזו משומר הוא פתרון מצוין לבעיה והוא מצליח לשמר את אופיו הייחודי של המיץ. מיץ יוזו משומר הוא בעל צבע לימוני בהיר ומצטיין בניחוח עז של הפרי. השימוש בו הוא לרוב כחלק ממטבלים (כמו פונזו – מטבל של רוטב סויה ויוזו) ורטבים קרים, והוא פחות מיועד לבישול. מיץ היוזו משמש כתוספת למרקים כשלפני ההגשה זולפים מס' טיפות מעל.
-
69.9 ₪
Recanati Rose
אזור גידול: כרם מנרה שבגליל העליון
זני ענבים: 80% ברברה ו 20% מרלו
תהליך ייצור: הענבים נבצרו ברמת סוכר נמוכה יחסית במטרה ליצור יין רוזה קלאסי, פירותי ורענן השומר על האיזון העדין שבין חומציות ואלכוהול. לאחר שהתירוש ספג במשך מספר שעות טעמים, ארומות וצבע מקליפות ענבי המרלו, אוחדו תירוש המרלו ותירוש הברברה והם תססו ביחד.
על היין: יין פירותי, מלא חיים ומרענן. היין שופע ארומה בגוני תות שדה טרי, אשכולית אדומה ואפרסק.
-
89 ₪
Recanati Gris de Marsela
אזור גידול: הגליל העליון
זן ענבים: מרסלאן
ייצור: היין הופק מ"דימום" ענבי מרסלאן ועבר תסיסה קרה על מנת לשמר את הפרי והרעננות ביין.
על היין: רוזה יבש נהדר בסגנון פרובאנס. אחד מיינות הרוזה המיוחדים והאיכותיים המיוצרים כיום בישראל, פרחוני, ארומטי עם נגיעות פרי והמון רעננות.
-
16.9 ₪
-
16.9 ₪
-
10.9 ₪
-
30 ₪
צורתה צמה עבה וקצרה, תתאים לגירור ולהתכה על טוסט, פיצה או קיש, שכן היא קשה ויבשה יחסית. היא גם יותר שמנונית ונמתחת מהגבינות האחרות
משקל יחידה: 300 גרם
-
40 ₪ לק״ג 3 ק״ג 110 ₪
-
119 ₪
Domaine Saint Prix Chablis
אזור גידול: כרמים באזור שבלי.
זן ענבים: 100% שרדונה.
תהליך ייצור: סחיטה עדינה ותסיסה במכלי נירוסטה מבוקרי טמפרטורה לשמירה על האופי הארומאטי והרעננות של היין.
על היין: בעל ניחוחות רעננים צעירים לצד פרי צעיר וטרי עם רמזים למינרליות עדינה ברקע.
-
32 ₪
כ- 230 גרם אריזה
-
14.9 ₪
-
13 ₪
-
6 ₪
2 יח' ב- 10 ש"ח
-
8.9 ₪
-
16.9 ₪
-
19.9 ₪
-
35 ₪ לק״ג 3 ק״ג 90 ₪
-
42 ₪ לק״ג 3 ק״ג 110 ₪
-
15.9 ₪
-
15.9 ₪
-
15.9 ₪
-
8.9 ₪
-
13.9 ₪
-
8.9 ₪
-
8.9 ₪
-
39.9 ₪
-
34.9 ₪
-
39.9 ₪
-
13.9 ₪
-
14.9 ₪
-
8.9 ₪
-
8.9 ₪
-
17 ₪
-
17 ₪
-
18 ₪
משקל יחידה: 100 גרם
-
52 ₪ לק״ג
דג ים הנפוץ באזורים רבים בעולם, למעט אזורי הקטבים, ונוהג לשחות דווקא במעמקי הים. הוא מגיע לאזורנו בקיץ, בשרו הוא לבן ועדין הרבה יותר מדג הטונה המוכר. כמו כן, ידוע בזכות טעמו הנפלא
(בחירת כמות מנות)
-
10 ₪ 2 יח׳ 18 ₪
רסק עגבניות 140 גרם (זוג)
רסק עגבניות באריזה קטנה המתאימה לשימוש במגוון מנות ותבשילים.
משקל: 140 גרם כל אחד ארץ יצור:איטליה
2 מארזים ב- 18 ש״ח
-
28 ₪
מחיר 14 ש"ח ל- 100 גרם
משקל ממוצע ליחידה: 0.20 ק״ג
-
37 ₪ לק״ג
אמנון / מושט נחשב לדג פופולארי מאוד בקרב הצרכן הישראלי את האמנונים מגדלים בבריכות מים מתוקים ובשרם נחשב למשובח , ובעל רמת שומן נמוכה מומלץ להכנה : בבישול,אפיה וטיגון.
-
44 ₪ לק״ג
בורי נחשב לאחד הדגים המוכרים ביותר בקרב הצרכן הישראלי דג הבורי גדל בבריכות מים מתוקים , טעמו של הבורי עדין ונייטרלי והוא מתאים למגוון אופני הכנה. מומלץ בעיקר להכנה : כחריימה או כקציצות.
-
55 ₪ לק״ג
בס נחשב לאחד הדגים המשובחים ביותר ביבשת באמריקה. הגיע לארץ בתחילת שנות התשעים וכיום מגדלים אותו בבריכות. הדג עשיר באומגה 3 , בשרו לבן ועסיסי מאוד מומלץ להכנה : סביצ'ה, בישול, אפיה וטיגון.
-
15 ₪
משקל יחידה: 100 גרם
-
46 ₪ לק״ג
דג ים הנפוץ באזורים רבים בעולם, למעט אזורי הקטבים, ונוהג לשחות דווקא במעמקי הים. הוא מגיע לאזורנו בקיץ, בשרו הוא כהה. כמו כן, ידוע בזכות טעמו הנפלא.
(בחירת כמות מנות)
-
104 ₪
מחיר 58 ש"ח ל- 100 גרם
משקל ממוצע ליחידה: 0.18 ק״ג
-
8.9 ₪
רכז עגבניות המופק מעגבניות נטו. כל 1 ק”ג מוצר מוגמר, מוכן מ 4.5 ק”ג עגבניות טריות.
מידע נוסף: ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל
משקל: 200 גר’ בשפופרת
ארץ יצור: איטליה
-
20 ₪
משקל יחידה: 100 גרם
-
79 ₪ לק״ג
דג ים הנפוץ באזורים רבים בעולם,ונוהג לשחות דווקא במעמקי הים. הוא מגיע לאזורנו בקיץ, בשרו הוא אדום ועדין הרבה יותר מדג הטונה המוכר. כמו כן, ידוע בזכות טעמו הנפלא
(בחירת כמות מנות)
-
12 ₪ 2 יח׳ 22 ₪
מבחר ייחודי של עגבניות איטלקיות, אשר גדלות בחום השמש של הים התיכון.
תכולת המים הנמוכה הופכת את הרוטב אידיאלי לשימוש יומיומי להכנה מהירה, ללא הצורך בזמן בישול רב.
בתהליך הייצור הייחודי נבחרים בקפידה החלקים המובחרים בלבד של העגבניה.
מידע נוסף: בקבוק זכוכית. ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל.משקל: 690 גרם
ארץ יצור: איטליה
2 יח׳ ב- 22 ש״ח
-
22 ₪
-
100 ₪ לק״ג
מארז קוביות סלמון
-
55 ₪ לק״ג 3 ק״ג 100 ₪
-
56 ₪ לק״ג
ברמונדי דג אשר מקורו הוא היבשת האוסטרלית. לברמונדי בשר לבן עשוי רבדים-רבדים,עסיסי ושומני. באוסטרליה הוא נחשב לדג שולחן איקוני נערץ מומלץ להכנה : בבישול ואפיה.
-
18 ₪
משקל יחידה: 100 גרם
-
75 ₪ לק״ג
נסיכת הנילוס הוא דג החי במים מתוקים באגם ויקטוריה באפריקה, הדג שוחה במים העמוקים ממולץ להכנה:בישול אפייה קציצות
(בחירת כמות מארזים)
-
11 ₪ 2 יח׳ 20 ₪
ציר עגבניות (מחית חלקה) מיוצר מעגבניות מרוסקות, מבושלות ומסוננות ללא מים וגרעינים ובתוספת בזיליקום.
מצויינת לשימוש בתבשילים מהירי הכנה, כתוספת למילוי לפסטה, כבסיס לרוטב עגבניות ובזיליקום מבושל או רוטב לפיצה. ללא צורך בבישול ארוך.מידע נוסף: ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל.
משקל: 700 גרם’
ארץ יצור: איטליה
2 יח׳ ב- 20 ש״ח
-
22 ₪
-
62 ₪ לק״ג
דניס נחשב לאחד מהדגים המובילים היום בענף הדגים, דג הדניס גדל בים בחוות גידול ייחודיות על מנת לתת לדג את הסביבה הטבעית שלה הוא רגיל. בשרו של הדניס לבן ועסיסי דג הדניס עשיר מאד באומגה 3 ובאומגה 6. מומלץ להכנה : בבישול,אפיה,טיגון ועל האש.
-
39 ₪ לק״ג
אמנון / מושט נחשב לדג פופולארי מאוד בקרב הצרכן הישראלי את האמנונים מגדלים בבריכות מים מתוקים ובשרם נחשב למשובח , ובעל רמת שומן נמוכה מומלץ להכנה : בבישול,אפיה וטיגון.
-
49 ₪ לק״ג
פילה הייק דג ים אשר מקורו בדרום אפריקה. נחשב לדג בעל טעם מעודן בשרני ועם מרקם רך. בשרו של הדג דל שומן,דל נתרן ומכיל אומגה 3 המומלצת לבריאות. מומלץ להכנה אפיה: טיגון, אפיה, קציצות
(בחירת כמות מארזים)
-
11 ₪ 2 יח׳ 20 ₪
ציר עגבניות (מחית חלקה) מוכנה לשימוש. שומרת על צבעה העז ומרקמה הקטיפתי. מיוצר מעגבניות מרוסקות, מבושלות ומסוננות ללא מים וגרעינים.
מצויינת לשימוש בתבשילים מהירי הכנה, כתוספת למילוי לפסטה, כבסיס לרוטב מבושל או רוטב לפיצה. ללא צורך בבישול ארוך.מידע נוסף: ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל
משקל: 700 גרם
ארץ יצור: איטליה
2 יח׳ ב- 20 ש״ח
-
22 ₪
-
15 ₪
משקל יחידה: 100 גרם
-
20 ₪
משקל יחידה: 100 גרם
-
29 ₪
מארז 500 גרם
במארז יש כ- 12 קציצות
-
52 ₪ לק״ג
פילה הייק דג ים אשר מקורו בדרום אפריקה. נחשב לדג בעל טעם מעודן בשרני ועם מרקם רך. בשרו של הדג דל שומן,דל נתרן ומכיל אומגה 3 המומלצת לבריאות. מומלץ להכנה אפיה: טיגון, אפיה, קציצות
(בחירת כמות מארזים)
-
10.9 ₪
הפסטה המתקבלת לאחר בישול הינה בטעם וניחוח מתקתק ונעים, וללא טעמי הלוואי המאפיינים לעתים פסטה מחיטה מלאה.
פנה חיטה מלאה מתאים ביותר להגשה עם רטבים "גסים" המכילים ירקות חתוכים כגון: ארטישוק, עגבניות, קישואים וגזר, והוא מצויין בתוספת רטבים לבנים על בסיס שמנת -
15 ₪
-
55 ₪ לק״ג
מארז כנף מוסר
-
46 ₪ לק״ג
בורי נחשב לאחד הדגים המוכרים ביותר בקרב הצרכן הישראלי דג הבורי גדל בבריכות מים מתוקים , טעמו של הבורי עדין ונייטרלי והוא מתאים למגוון אופני הכנה. מומלץ בעיקר להכנה : כחריימה או כקציצות.
-
10.9 ₪
Gnocchi
מנה טיפוסית של המסורת הקולינרית האיטלקית. לניוקי המסורתי ישנן גרסאות רבות והוא יכול להשתנות (בצורה, בהרכב הבצק וברוטב המלווה) בהתאם לאיזור בו מכינים אותו. הניוקי של דה צ'קו מציע מוצר טעים בעל טעמים מאוזנים, מבוסס על המתכון המסורתי המשלב תפוחי אדמה וקמח חיטה רכה. הייחודיות שלו היא בזמן הבישול הקצר העומד על 2 דקות וצורתו האליפטית המחורצת מעט. תכונות אלה הופכות את הניוקי של דה-צ'קו למנה זמינה ומיידית המשתלבת היטב עם רטבים מבוססי פסטו, שמנת קטיפתית, גבינת פרמז'ן וחמאה מומסת. הניוקי טעים מאוד גם בליווי רטבי עגבניות עשירים.
'משקל: 500 גר
הוראות שימוש: 2 דקות זמן בישול
ארץ יצור: איטליה
-
13 ₪
-
65 ₪ לק״ג
הפורל גדל באזור נחל הדן, במים צוננים בטמפרטורה קבועה של 15 מעלות בקיץ ובחורף במים שמקורם בהפשרת השלגים מהר החרמון. בשרו מוצק והוא דל בשומן ועשיר באומגה 3, טעמו מעודן ויש בו מעט עצמות. מומלץ להכנה : אפיה וטיגון
-
65 ₪ לק״ג
הליבוט דג החי בעיקר באוקיינוס האטלנטי , מכיל כמות גבוהה יחסית של שומן וויטמינים שונים כגון:A,B. בנוסף, הוא מכיל גם אומגה 3 ברמה גבוהה. מומלץ להכנה : אפיה , מחבת
(בחירת כמות מארזים)
-
15 ₪
-
22.9 ₪
הזן הידוע והמוערך ביותר של הריזוטו, הידוע בצורתו הארוכה והדקה, שומר על מירקם אל-דנטה לאחר הבישול. מתאים להכנת תבשילי אורז איטלקיים.
-
14 ₪
-
79.9 ₪ לק״ג
-
55 ₪ לק״ג
-
31 ₪ לק״ג
הקרפיון הוא דג מים מתוקים, מבחינה תזונתית, מכיל B12 ודל בנתרן. מומלץ להכנה : בישול , קציצות ומילוי
-
28 ₪ לק״ג
סול הוא דג החי בקרקעית הים, הדג דל שומן ועשיר בחלבונים ומכאן יתרונו. גופו הדק יחסית ובשרו היציב והלבן הופך אותו למתאים במיוחד לטיגון קל או אידוי קצר
(בחירת כמות מארזים)
-
13.9 ₪
250גרם
-
19 ₪
-
10.9 ₪
-
50 ₪ לק״ג
-
79.9 ₪
מארז סשימי 3 סוגי דגים 450 גרם
טונה, סלמון, מוסר
-
16 ₪
רוטב מצוצמם, מחומץ בלסמי איטלקי, בטעם קלאסי. לתיבול סלטים, כריכים, ברוסקטות, דגים ומנות קרות.
-
-
13.9 ₪
250גרם
-
9.9 ₪
מוצרלה היא אחת הגבינות האיטלקיות הידועות והאהובות בעולם. היא מיוצרת מ-100% חלב טרי בשיטה ייחודית האחראית על המרקם האלסטי הייחודי הנפרד לחוטים עדינים. טעמה טעם חלב רענן, ולכן לטריות יש חשיבות עליונה. מוצרלה פרסקה של גד אכן משווקת ביום ייצורה ומכאן שמה - fresca (טרייה). בזכות טעמה המעודן ומרקמה הייחודי, יש לה שימושים רחבים מאוד בבישול ואפייה.
-
25 ₪
-
75 ₪ לק״ג
-
99 ₪ לק״ג
-
19.9 ₪
אריסה טוניסאית טבעית של אמילקר היא סוג של ממרח פלפלים חריף ונחשבת למאכל בסיסי במטבח הטוניסאי. האריסה משדרגת ומוסיפה עניין לכל מנה, בין אם מדובר בסנדוויץ' עם טונה ולימון כבוש או בתבשילים ארוכים.
רכיבים: פלפל קאיין (80%), שמן חמניות, שמן זית, שום, מלח ותבלינים.
-
22.9 ₪
ייחודה הבולט של החלומי, הגבינה המזוהה ביותר עם האי קפריסין, הוא התנהגותה בחום גבוה: הודות לשיטת ייצורה הייחודית, בעת הטיגון או החימום בתנור היא איננה נוזלת או מתפרקת, אלא מפתחת מרקם רך וגמיש וקרום שזוף ומגרה.
מחיר 11.5 ש"ח ל- 100 גרם
משקל יחידה : 0.20 ק״ג
-
59.9 ₪ לק״ג
65 ₪59.9 ₪ -
43 ₪
כל יח' מכילה כ- 500 גרם
-
18.9 ₪
500 גרם
-
27.9 ₪
גבינה קשה איטלקית מסורתית ואותנטית, המקבילה בתכונותיה לגבינת פרמזן. גראנה פדנו של גד מיוצרת תחת מותג משותף עם מחלבת "לאטריה סוציאלה מנטובה" בחבל לומברדיה, מולדת הגבינה. בדומה לפרמזן, גם הגרנה פדנו היא בעלת הגנה טרוארית ומאושרת לשיווק על ידי "איגוד יצרני גרנה פדאנו".
מחיר 13.9 ש"ח ל- 100 גרם
משקל יחידה: 0.2 ק״ג
-
28 ₪
גבינה צהובה הולנדית איכותית, אשר נחשבת לאחת הגבינות הקשות הפופולריות בעולם. טעמה משלב בין עדינות לפיקנטיות ומרקמה נעים ומוצק. מצוינת לטוסטים ולכריכים ומתאימה גם למגוון מאפים. צהובה למתקדמים!
מחיר 14.90 ש"ח ל- 100 גרם
משקל ממוצע ליחידה: 0.19 ק״ג
-
65 ₪ לק״ג
-
13.9 ₪
-
37 ₪ לק״ג
קרפיון טחון (שקילה ברוטו לפני ניקיון)
-
43 ₪
כל יח' מכילה כ- 500 גרם
-
17 ₪
500גרם
-
28 ₪
גבינה קשה ופיקנטית בסגנון ספרדי. מקורה של המנצ'גו בחבל לה מאנצ'ה שבספרד. כמו הגבינה המקורית, גם הגרסה של מחלבות גד מיוצרת מ-100% חלב צאן ומצטיינת במקרם יציב וטעם עמוק ומעט חריף. הגבינה הטעימה הזאת תפאר כל פלטת גבינות, היא משדרגת סלטים, כריכים ומשתלבת מצוין במאפים.
מחיר 14.90 ש"ח ל- 100 גרם
משקל ממוצע ליחידה: 0.19 ק״ג
-
12 ₪
-
9.9 ₪
-
70 ₪
מארז 500 גרם
במארז יש כ- 12 קציצות
-
35 ₪ לק״ג 3 ק״ג 90 ₪
-
33 ₪ 2 יח׳ 55 ₪
750 מ״ל
-
15 ₪
אחת הגבינות הצרפתיות המפורסמות בעולם נמנית עם משפחת גבינות עובש לבן חצי-קשות. מקורה בחבל נורמנדי, טעמה עשיר, עמוק ופיקנטי ומרקמה קרמי ומפנק. הגרסה הזאת עשויה 100% חלב בקר – כמו במקור הצרפתי.
מחיר 12.90 ש"ח ל- 100 גרם
משקל ממוצע ליחידה: 0.12 ק״ג
-
11 ₪
-
40 ₪ לק״ג 3 ק״ג 110 ₪
אמנון / מושט נחשב לדג פופולארי מאוד בקרב הצרכן הישראלי , ובעל רמת שומן נמוכה מומלץ להכנה : בבישול,אפיה וטיגון
מבצע 3 ק"ג ב- 100 ש"ח
-
30 ₪
טעמו העדין של שמן זרעי הענבים הופך אותו לאידיאלי לתיבול מנות קרות וכן מתאים במיוחד למאפים. היחס מול שמן רגיל הוא ממש אחד לאחד. בטמפרטורה גבוהה טעמו מתחזק ולכן חשוב לקחת זאת בחשבון.לשמן זרעי ענבים יש נקודת עישון גבוהה יחסית. לכן לבישול בטמפרטורות גבוהות יש לשמן זה עדיפות על פני שמנים אחרים
-
19 ₪
הגבינה האצילית נמנית עם משפחת גבינות עובש לבן חצי-קשות (בדומה לגבינת קממבר), הגבינה עשויה מחלב בקר, ומקורה באזור Brie שבמרכז צרפת. מרקמה השמנתי, טעמה עשיר, מעט פיקנטי ועם זאת מעודן. אנחנו הוספנו לה שברי פקאן, המחמיאים לטעמה ומוסיפים לה הפתעות קראנצ'יות. ברי נהדרת לנשנוש לצד כוס יין לבן או פרי, משדרגת כל סלט ירוק ומפיקה כריכים מפנקים במיוחד.
מחיר 14.90 ש"ח ל- 100 גרם
משקל ממוצע ליחידה: 0.13 ק״ג
-
9 ₪ 2 יח׳ 15 ₪
2 יח׳ ב- 15 ₪
-
13.9 ₪
-
42 ₪ לק״ג 3 ק״ג 110 ₪
פילה לברק נחשב לדג איכותי מאד הודות לבשרו הלבן , הרך , והעסיסי , עשיר מאוד באומגה 3 ובאומגה 6. דג הלברק מתאים לכל שיטות הבישול, הטיגון והצלייה.
מבצע 3 ק"ג ב- 110 ש"ח
-
18 ₪
באיטליה קוראים לה cacciocavallo, בארצות הבלקן השם הרווח הוא kaskaval, ומאחורי השם עומדת משפחה נרחבת של גבינות קשות או חצי קשות בעלות מרקם חלק וטעם פיקנטי. במחלבות גד מיוצרת הגבינה כחלק מהסדרה האיטלקית. הקשקבלו עשויה מחלב בקר ועוברת תהליך הבחלה ארוך שבמהלכו היא מפתחת את טעמה האופייני. לגבינה יכולת המסה מצוינת ולכן היא מתאימה במיוחד לשילוב במאפים.
מחיר 14.90 ש"ח ל- 100 גרם
משקל ממוצע ליחידה: 0.12 ק״ג
-
80 ₪ לק״ג
-
32 ₪
-
20 ₪
נתחי טונה לבנה מובחרים בשמן זית איכותי- פחית
משקל: 112 גרם
ארץ יצור: ספרד
-
129 ₪
כל יח' מכילה 500 גרם
-
65 ₪ 2 יח' 120 ₪
לימוניס יעקב
משקה כהלי על בסיס ערק ומיץ לימון טבעי
-
16 ₪
נתחי טונה צהובה מובחרים בשמן זית איכותי
ארוזים ידנית ושרויים בשמן זית איכותי.
משקל: 112 גרם
ארץ יצור: ספרד
-
129 ₪
כל יח' מכילה 500 גרם
-
26 ₪
פילה אנשובי בשמן זית כתית טהור- פחית
עשויים על פי שיטות מסורתיות.
משקל: 47.5 גר'
ארץ יצור: ספרד
-
259 ₪
כל יח' מכילה 1 ק"ג
-
48 ₪
נתחי טונה מובחרים פילטים של טונה
מהחלקים המעודנים ביותר של הטונה,
משקל: 110 גרם
ארץ יצור: ספרד
-
42 ₪
נתחי טונה לבנה מובחרים בשמן זית איכותי - צנצנת
ארוזים ידנית ושרויים בשמן זית איכותי.משקל: 220 גר' /150 גר׳ מסונן
ארץ יצור: ספרד
-
35 ₪ לק״ג
-
37 ₪
נתחי טונה צהובה מובחרים בשמן זית איכותי-
ארוזים ידנית ושרויים בשמן זית איכותי
משקל: 220 גרם /150 גר׳ מסונן
ארץ יצור: ספרד
-
45 ₪
פילה אנשובי Ortiz בשמן זית כתית טהור צנצנת
עשויים על פי שיטות מסורתיות, נבדלים באיכותם בזכות מראה כסוף ומבריק
משקל:95 גר'
ארץ יצור: ספרד
-
100 ₪
פרטי הזמנה
זמן הכנה: עד 90 דקות
פרטי המנה
שם המנה
משקל ממוצע ליחידה
בחר כמות
יחהמנה כוללת רטבים ללא עלות
תוספת כל רוטב הינה 1 ש"ח